h

Donderdag 12 mei, Dag van de Verpleging

13 mei 2016

Donderdag 12 mei, Dag van de Verpleging

Foto: Baukje Hiemstra

Op een schitterende donderdagmorgen bij Baukje in de tuin de bloemen voor vanmiddag voorbereid, binddraad om de bloemen heen met een kaartje eraan vast,onder het genot van een potje  thee,wat ídeën opdoen voor evt. volgende acties of evenementen!

Dan weer naar huis,lunchtijd,afspraak maken met onze huisfotograaf (Ary Jan).

Foto: A.J. Breur

Om 14.30 van huis weg richting de Meent, waar het een drukte van belang was, er was nl. een bedrijf vanmiddag dat een teamuitje had; zij gingen met de patiënten die daarvoor in aanmerking kwamen met de fiets,rolstoel en ander rollend materieel een blokje om. Ook hier  was het ideaal weer voor.
Ary Jan was al aanwezig toen ik aan kwam fietsen,het was wachten op de eerste verzorgenden die naar buiten kwamen of naar binnen gingen.

Foto: A.J. Breur

Ary-Jan ging daarna weer richting centrum om daar Baukje op de foto te zetten, zodat dit artikeltje weer opgeleukt kan worden

Foto: A.J. Breur

Zelf stond ik bij de hoofdingang; er was ook een achteruit/ingang waar de verzorgenden in en uitliepen. Om even 16.00 uur had ik nog veel bloemen over; ik ben naar de balie gegaan waar ook net iemand van de activiteiten begeleiding stond,met haar ben ik alle afdelingen langs gegaan (iedere afdeling had een code om zowel binnen als buiten te komen.) De activiteitenbegeleidster kende ook nog andere mensen die voor een bloem in aanmerking kwamen; zo had ik er nog net eentje over voor de baliemedewerkster en ging ik tevreden huiswaarts...

Foto: Baukje Hiemstra

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier