h

SP is EN BLIJFT actief voor een Nationaal ZorgFonds

3 december 2016

SP is EN BLIJFT actief voor een Nationaal ZorgFonds

Foto: SP Veenendaal

Vorige week vond in Den Haag de aftrap plaats van de landelijke campagne voor een Nationaal ZorgFonds, zonder eigen risico. SP-afdeling Veenendaal zet zich al langer in voor het Zorgfonds - en zal dit ook blijven doen. Vandaag (zaterdag 3 december) was er weer een team actief om steunbetuigingen in te zamelen en informatiepamfletten te verspreiden.

Foto: SP Veenendaal

Baukje Hiemstra, Toke van de Rovaart en Jan Breur waren in de Hoofdstraat en op de Markt druk aan de slag. De ZorgFonds-glossy's gingen als warme broodjes van de hand; toen die op waren werden ook de kleinere flyers grif uitgedeeld. Ook zijn er weer diverse steunbetuigingen binnengehaald.

Foto: SP Veenendaal

Terwijl zij in eigen gemeente aan de slag waren, waren twee andere Veense SP-vrijwilligers - Erik Ottink en Cor van Londen - met de Nationaal ZorgFonds-Truck in Doetinchem. Want overal in Nederland wil men af van de commerciële zorgverzekeraars en het verziekte zorgstelsel...

Foto: Cor van Londen

Ook je steun uitspreken voor een Nationaal Zorgfonds zonder Eigen Risico? Dat kan op: nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier