h

3800+ HANDTEKENINGEN: Red ons Stadsstrand

20 juni 2017

3800+ HANDTEKENINGEN: Red ons Stadsstrand

Foto: SP Veenendaal

De teller van de petitie 'Red ons Stadsstrand' tikt vrolijk verder. Inmiddels hebben al 3836 mensen getekend voor behoud van het volledige stadsstrand; waarvan 1899 digitaal en 1937 op papier. De actie gaat nog wel even verder...

teken de petitie

Ook dit weekeinde was de SP weer actief om handtekeningen in te zamelen in het centrum. Dit leverde 484 handtekeningen op: 237 op vrijdagavond en 247 op zaterdagmiddag. De SP blijft de komende weekenden actief handtekeningen inzamelen. Ook op het ROODSTOCK strandfestival zal de partij volop aandacht besteden aan de petitie.

Niet alléén de SP is actief voor de actie. Ook verschillende ondernemers in het centrum hebben handtekeningenlijsten in hun winkel klaarliggen; voor ondertekening door hun klanten.
Ondernemers en inwoners, die willen helpen met het inzamelen van handtekeningen, kunnen contact opnemen met veenendaal@sp.nl.


FOTO: v.l.n.r: SP-vrijwilligers Nico, Jan, Erik, Rabia en Sietse

 

Reactie toevoegen

U bent hier