h

Enna van Duinen neemt de 'Wekelijkse Leuze' over

27 december 2017

Enna van Duinen neemt de 'Wekelijkse Leuze' over

Foto: Cor van Londen

Vanaf 1 januari aanstaande zal  de 'Wekelijkse Leuze' geschreven worden door Enna van Duinen. Zij neemt de rubriek over van afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra.
Enna staat op plaats 3 van die kieslijst van de SP voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De rubriek 'Wekelijkse Leuze' is ontstaan na de Ledenbijeenkomst van januari 2015. Toen waren de leden aan de slag gegaan met diverse leuzen in het kader van de campagne 'Er is Genoeg voor Iedereen'.
De eerste leuze die op de site verscheen, was dan ook een citaat van Ghandi: "Er is genoeg voor iedereen, maar niet voor ieder's hebzucht."

Er zijn tot op heden maarliefst 149 leuzen op de website geplaatst. De leus gaat veelal gepaard met een toelichting of beschouwing van het thema. Vaak sluit dit aan bij de actualiteit.
Leus 149, "wat we zaaien, zullen we oogsten," ging in op de Vredesmars die afgelopen zaterdag plaatsvond in Veenendaal. Een mooie afsluiter voor Baukje als schrijver van de rubriek.

Het jaar 2018 gaat van start met leuze 150, geschreven door een nieuw gezicht: SP-Kandidaat Enna van Duinen. Zij zal vanaf dan de mens achter de leuzen zijn, en de rubriek voorzien voorzien van een persoonlijke flair.
Haar eerste leuze gaat in ieder geval over een onderwerp dat nog niet eerder is besproken op deze site:
DE BITCOIN...

Reactie toevoegen

U bent hier