h

Het kerstkoor waar iedereen welkom is...

17 december 2017

Het kerstkoor waar iedereen welkom is...

Kerstkoor Kristal in De Cultuurfabriek

In de centrale hal van De Cultuurfabriek is op vrijdagmiddag 22 december van 16.30-17.30 uur een optreden te beluisteren van kerstkoor Kristal. Kristal is een gelegenheidskoor waarin iedereen kan meezingen. Zowel deelnemers als luisteraars zijn welkom! De toegang is gratis.

Kristal

Kerstkoor Kristal flonkert aan alle kanten. Kristal zingt kerstliederen die voor iedereen herkenbaar zijn. Door met elkaar samen te zingen, is iedereen gelijk. Tijdens het optreden van Kristal vallen verschillen weg, waardoor het (meezing)publiek langzamerhand ook deel van het koor wordt.

Bijzonder koor

Kristal is een bijzonder koor waar een dochter samen zingt met haar dementerende vader, waaraan opa’s en oma’s samen met kinderen of kleinkinderen meedoen en waar rollators of rolstoelen geen beperking zijn. Iedereen die meedoet, schittert op z’n eigen manier. Het koor bestaat uit 25-30 leden die speciaal voor dit project mee komen doen.

Optreden

Het optreden op 22 december in De Cultuurfabriek is een uniek gebeuren, waar iedereen van harte welkom is. Publiek is getuige van misschien niet het beste koor van Veenendaal, maar hopelijk wel van het leukste, gezelligste of 'liefste' koor.

Reactie toevoegen

U bent hier