h

Berenjacht Voorleesfeest in De Cultuurfabriek

17 mei 2018

Berenjacht Voorleesfeest in De Cultuurfabriek

Met voorlees- en knutselactiviteit

Woensdagmiddag 23 mei organiseert Bibliotheek Veenendaal van 15.00 tot 16.00 weer een Voorleesfeest. Dit keer staat de prentenboekklassieker ‘Wij gaan op berenjacht’ van Helen Oxenbury centraal. Kinderen mogen deze middag in onze nieuwe voorleeskamer komen luisteren naar het verhaal en meedoen aan een leuke knutselactiviteit.

Berenjacht

In het prentenboek ‘Wij gaan op berenjacht’ gaan vier kinderen samen met hun vader op berenjacht. Ze zijn nergens bang voor. Ze gaan dwars door sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden heen. Maar dan komen ze een echte beer tegen …

Knutselen

Na het voorlezen gaan de peuters en kleuters zelf iets leuks rondom het thema ‘beren’ knutselen. Ook zijn er kleurplaten van plaatjes uit het boek, om te kleuren.

Het Berenjacht Voorleesfeest is bedoeld voor kleuters en peuters en duurt in totaal 1 uur. Let op: de voorleesfeesten beginnen in 2018 steeds om 15.00! Deelname is gratis, ook voor niet-leden.

Reactie toevoegen

U bent hier