h

Wie nomineer jij voor de 'Veense Kei'?

25 september 2018

Wie nomineer jij voor de 'Veense Kei'?

Foto: AJ Breur

Ken jij of ben jij iemand die zich met hart en ziel heeft ingezet voor een socialer, leefbaarder en mooier Veenendaal? Meld je aan of nomineer diegene voor de ‘Veense Kei’. De ‘Veense Kei’ is een jongerenprijs, 8 tot 23 jaar. De prijs is een stimulans én beloning voor Veenendaalse jongeren die zich het afgelopen jaar met een eigen initiatief hebben ingezet voor onze maatschappij.

Denk bij sociale initiatieven bijvoorbeeld aan het opknappen van een speeltuin of groenstrook, (mede)organiseren van een sporttoernooi voor jongeren, een boodschappenservice voor ouderen opzetten of acties om de wijk veiliger te maken. Thijs Robbertsen sleepte vorige jaar de 'Veense Kei' in de wacht. Hij zamelde lege flessen in voor Giro555.

Aanmelden

Jongeren uit Veenendaal, van 8 tot 23 jaar, die in 2018 zelf een initiatief zijn gestart voor een mooier, leefbaarder en socialer Veenendaal kunnen zichzelf aanmelden of door iemand anders worden genomineerd. Dit kan tot 23 november 2018 via de website www.veenendaal.nl/veensekei.

Een deskundige jury beoordeelt in december de aanmeldingen. De jury bestaat uit een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), een medewerker van Veens en een afvaardiging van de Jongerenraad. De Veense Kei en een Twinkeling cadeaubon van € 100,- worden tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari uitgereikt door wethouder Martijn Beek.

Reacties

Ik zit te denken aan de jongedame die een verkeersbord heeft gemaakt: Verboden om te appen of te telefoneren op de fiets/in het verkeer.

Reactie toevoegen

U bent hier