h

Live-uitzending Facebook geanulleerd ivm schietincident Utrecht

18 maart 2019

Live-uitzending Facebook geanulleerd ivm schietincident Utrecht

Partijen leggen campagne stil

De voor vanavond (maandag 18 maart) geplande live-uitzending op Facebook, met de Veenendaalse kandidaat-Statenleden van de SP, zal niet doorgaan. De SP heeft, net als de andere partijen, de campagne stilgezet in verband met het schietincident dat eerder vandaag plaatsvond in Utrecht.

Rond 10:45u heeft er een schietpartij plaatsgevonden in een tram in Utrecht, waarbij meerdere mensen gewond zijn geraakt. De dader is ontkomen. Het dreigingsniveau is in de provincie opgeschaald naar niveau 5.

"Dit nieuws is verschrikkelijk en angstaanjagend," zegt kandidaat-Statenlid Jan Breur (SP). "Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun naasten."

Reactie toevoegen

U bent hier