h

Weer een prachtig lunchpauzeconcert

11 februari 2020

Weer een prachtig lunchpauzeconcert

Felix Justin & Bernadeta Astari

Na een geweldig en drukbezocht optreden van pianiste Yang Yang Cai, gaat de concertreeks Muziek aan het Plein verder op zaterdag 22 februari. Indonesische toptalenten Felix Justin (piano) en Bernadeta Astari (sopraan) geven een spetterend optreden in Spectrum.

Pianist Felix Justin en sopraan Bernadeta Astari zijn als solisten zeer succesvol. Zo speelde Felix in verschillende concertzalen over de hele wereld en trad hij op voor Koningin Máxima en de Belgische Koningin Mathilde. Bernadeta’s veelzijdige talent werd bekroond tijdens onder andere de Dutch Classical Talent Award en het Prinses Christina Concours.

Op zaterdag 22 februari bundelen ze hun grote krachten en geven ze van 12.30-13.30 uur een spetterend lunchpauzeconcert in Spectrum, vol Indonesische invloeden. De toegang is gratis en er zijn vrije zitplaatsen.

Muziek aan het Plein

In 2020 zijn er in totaal 10 bijzondere, gratis lunchpauzeconcerten in Spectrum en De Cultuurfabriek. Naast Felix Justin en Bernadeta Astari bezoekt ook het veelbelovende jonge Viride Kwartet Veenendaal, kan je komen luisteren naar muzikale globetrotter Jo Sarah, genieten van lokale talenten Romeo Cimarosti en Timo van Ruiswijk en nog veel meer.

Bekijk het volledige programma van Muziek aan het Plein op www.bibliotheekveenendaal.nl

Muziek aan het Plein is een initiatief van De Muzen en Bibliotheek Veenendaal en wordt ondersteund door De Cultuurmakelaar. 

Reactie toevoegen

U bent hier