h

Bedank-actie gaat vrolijk verder

4 april 2020

Bedank-actie gaat vrolijk verder

Foto: Jan Breur

Boa's, agenten, ambtenaren

In tijden van corona houdt SP Veenendaal met regelmaat bedank-acties voor de mensen op wie in deze tijd een extra beroep wordt gedaan. Deze week waren de ambtenaren, toezichthouders en agenten aan de beurt. Zij ontvingen een mandje vol lekkers, met een kaart om hen te bedanken.

Foto: Baukje Hiemstra

Eerder bedankte de SP zorgmedewerkers op deze wijze. De SP heeft diep respect voor mensen in de vitale beroepen, die het land draaiende houden. 

"Een bedankje is nu op zijn plaats," zegt SP-fractievoorzitter Jan Breur, "maar laten we nu beseffen hoe belangrijk het werk is in de vitale beroepen. Daar mag ook een betere beloning tegenover staan. Niet eenmalig, maar blijvend. Er mag wat ons betreft flink geïnvesteerd worden in goede lonen en arbeidsvoorwaarden."

Foto: SP Veenendaal


INFORMATIE OVER CORONA:

Reactie toevoegen

U bent hier