h

Voor Milan

30 september 2020

Voor Milan

Foto: SP Veenendaal

Cadeau op ledenbijeenkomst

Op maandag 28 september besprak de SP in Veenendaal het concept-verkiezingsprogramma voor de Tweede-Kamerverkiezingen die volgend jaar plaatsvinden. Maar niet alleen dat: de afdeling had ook een cadeau voor raadscommissielid Sietse van der Bij en zijn kerverse gezinnetje.

Op donderdag 20 augustus is Milan Benjamin Archie van der Bij geboren. Milan is de zoon van SP-raadscommissielid Sietse van der Bij en zijn partner, Sharon Hendriksen. Het is hun eerste kindje.

Foto: Sietse van der Bij

Reden voor de Veenendaalse SP om pappa Sietse in het zonnetje te zetten. Aangezien dit de eerste ledenbijeenkomst was sinds de geboorte van Milan, was dit het aangewezen moment om de "verjonging van de partij" te vieren.

Bij aanvang van de bijeenkomst ontving Van der Bij een toespraak van Penningmeester Alja Berck, namens het afdelingsbestuur. En die toespraak ging gepaard met een cadeautas vol kleertjes en een groot knuffelschaap.

Foto: SP Veenendaal

Ondanks de gebroken nachten en de zorg en aandacht die zo'n kleintje vraagt, blijft Sietse zich keihard inzetten namens de SP. Bijvoorbeeld voor betaalbaar wonen voor iedereen.


Zie ook:

Reacties

Leuk artikel Jan!

Reactie toevoegen

U bent hier