h

SP bedankt de huisartsen

23 december 2021

SP bedankt de huisartsen

Foto: SP Veenendaal

"Blijf gezond!"

De SP heeft deze week een rondje gemaakt langs alle huisartsenpraktijken in Veenendaal. Dit, om een blijk van waardering te brengen, in de vorm van een fruitmand. Bij de mand zat ook een kaart, met daarop de tekst: "SP Veenendaal staat pal achter de huisartsen. Blijf gezond."

De partij wil graag in deze coronatijd hun waardering uitspreken richting de huisartsen, die hun uiterste best doen om mensen gezond te houden of te maken. Onlangs verschenen er berichten in de media dat huisartsen hun inzet soms moeten bekopen met bedreigingen. Daar mag best een positief geluid tegenover staan, vindt de SP.

Foto: Peter van de Rovaart

Begin dit jaar, na de rellen die volgden op het invoeren van de avondklok, bracht de SP ook al wat lekkers naar de politie en brandweer.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier