h

Hoog bezoek voor Isabel

12 juli 2022

Hoog bezoek voor Isabel

Foto: Jan Breur

Kats op Kraambezoek

Niet iedere baby krijgt de burgemeester op visite. Maar Isabel Passchier is ook niet zomaar iemand. Ze is de dochter van SP-fractievoorzitter Jan Breur.

Burgemeester Kats heeft het goede gebruik om op kraamvisite te komen als een gemeenteraadslid een kind heeft gekregen. Bij dat bezoek komt ook de griffier mee. En dus kwam het tweetal een kijkje nemen bij Isabel, die op 28 februari van dit jaar ter wereld kwam. Isabel is het tweede kind van SP'er Jan Breur en zijn vrouw, Barbara Passchier.

Voor Breur was 2022 tot dusver sowieso een bijzonder jaar. Niet alleen kreeg hij een dochter; hij werd ook nog eens onderscheiden met de Zilveren Tomaat. Ook volgde hij Andrea Poppe op als fractievoorzitter in de Provinciale Staten. En sinds de Gemeenteraadsverkiezingen is hij Raadsnestor - het langst zittende gemeenteraadslid van Veenendaal.

Toch weegt geen enkel politiek succes op tegen het eerste moment dat hij Isabel kon vasthouden...

Foto: SP Veenendaal


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier