h

Breur voorgedragen als lijsttrekker bij Statenverkiezingen

5 november 2022

Breur voorgedragen als lijsttrekker bij Statenverkiezingen

Daadkrachtig en optimistisch in de provincie

De SP in de provincie Utrecht stelt Jan Breur voor als lijsttrekker voor de provinciale verkiezingen. Breur is 41 en al geruime tijd fractievoorzitter voor de SP in de gemeenteraad van Veenendaal. In het dagelijks leven werkt hij voor een onderzoeksbureau. In maart van dit jaar volgde hij Andrea Poppe op, die om gezondheidsredenen moest stoppen als statenlid. Breur voert een lijst aan met 40 kandidaten uit de hele provincie. 

De programmacommissie van de SP in de provincie Utrecht bood gisteren (vrijdag 4 november) haar conceptverkiezingsprogramma aan aan de leden van de Utrechtse afdelingen. Het programma is daadkrachtig en optimistisch van toon, en heeft radicale voorstellen om de grote problemen aan te pakken waar de inwoners van de provincie mee te maken hebben.

Het concept-programma en de concept-lijst worden de komende tijd besproken in de afdelingen. SP-Afdeling Veenendaal en Omstreken komt bij elkaar op maandag 14 november.
Op zaterdag 3 december zal de Regioconferentie een besluit nemen.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier