h

Jan van Zwam (21) nieuwe penningmeester

16 januari 2023

Jan van Zwam (21) nieuwe penningmeester

Foto: Jan Breur

SP Veenendaal en Omstreken

De 21-jarige Jan van Zwam uit Rhenen is gekozen tot penningmeester van SP-afdeling Veenendaal (en Omstreken). Dit gebeurde op de ledenbijeenkomst op 13 januari jongstleden, waar er door de leden unaniem positief gereageerd werd op zijn aanmelding.
Van Zwam volgt Alja Berck op, die de functie sinds 2017 bekleedde.

Foto: Peter van de Rovaart

Van Zwam was betrokken bij de organisatie van de Veense Woonbetoging en de Energietoeslagcheck. Onlangs verscheen er op deze site - en eerder in de Veenendaal SPeciaal - een interview met hem over zijn drijfveren en maatschappelijke analyse.

Het bestuur van SP Veenendaal en Omstreken verwelkomt Jan in haar midden, en wenst hem veel succes en geluk met zijn nieuwe taak.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier