h

SP zet Veenendaal weer op de kaart

9 maart 2023

SP zet Veenendaal weer op de kaart

Foto: SP Veenendaal

Pubquiz Cultureel Café

Jan Breur (SP) is de eerste Veenendaler wiens naam bovenaan een provinciale lijst prijkt, sinds Roelof Bisschop. En de SP zet daar Veenendaal weer mee op de kaart. Dit zei Breur tijdens de 'zendtijd voor politieke partijen' op de Pubquiz die Cultureel Café Veenendaal op woensdag 8 maart organiseerde in 'The Circle' aan de Tuinstraat.

Dat Veenendaal op de kaart staat bij de SP blijkt onder andere uit de OV-plannen van de partij. De SP wil een supersnelbus realiseren tussen Veenendaal en Amersfoort.
Breur: "Met het openbaar vervoer ben je nu nog minstens twee keer zo lang onderweg als met de auto. Zo overtuig je mensen niet om de auto te laten staan, en daar moeten we toch heen met z'n allen."

Breur mocht dan wel de politieke 'pitch' houden; hij speelde zelf niet namens de SP mee in de quiz. Die eer viel raadscommissieleden Sietse van der Bij en Tilmann van de Loo ten deel. Ze deden dit niet onverdienstelijk en bleven op een enkele punt buiten de top 3.

De Pubquiz werd georganiseerd door Cultureel Café en gepresenteerd door Mats Beek. De SP complimenteert de organisatie voor een geslaagde avond en bedankt haar voor de genoten gastvrijheid.

Reactie toevoegen

U bent hier