h

With a little help from our friends...

11 november 2023

With a little help from our friends...

Foto: Jan Breur

SP kleurt Franse Gat rood

De Veenendaalse SP kreeg op vrijdag 10 november versterking van het landelijke hoofdbureau. Een groep landelijk actieve SP'ers, onder wie oud-Kamerlid Henk van Gerven en kandidaat-Kamerlid Hans Boerwinkel, bracht een bezoek aan het Veen. Samen met de Veense vrijwilligers deelden ze flyers uit en gingen ze in gesprek met de mensen op het Bruineplein en omgeving.

Ook de Provinciale Statenfractie leverde een bijdrage. Fractievoorzitter Jan Breur was ook naar het Bruineplein gekomen.
Voor hem is dat natuurlijk een thuiswedstrijd, want hij woont in Veenendaal.

Een belangrijk onderwerp waarover zij spraken, was de zorg. Veel partijen mijden dit onderwerp in deze verkiezingscampagne, omdat ze bezuinigingsplannen hebben. De SP wil juist investeren in zorg, en luidt daarom het Zorgalarm.

zorgalarm

Foto-impressie:

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Emin Basoglu

Foto: Jan Breur

Foto: Emin Basoglu

Foto: Emin Basoglu

Foto: Emin Basoglu

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Reactie toevoegen

U bent hier