h

Wat nou, kleintje!!!

26 november 2015

Wat nou, kleintje!!!

“Wat willen jullie nou als kleine SP. Er zijn partijen die veel groter zijn dan jullie. Zij hebben de macht. Wat jullie doen is zinloos.”

Deze opmerking kreeg ik toen ik in een  seniorenflat de bewoners vroeg om een handtekening voor onze petitie OORMERK ZORGGELD. Nu wordt het overgebleven geld van het sociale domein in de algemene middelen-pot gestopt om voor andere zaken te gebruiken. Vorig jaar bijvoorbeeld was dat 1,2 miljoen en daar zijn  de verliezen van de gemeentelijke parkeergarages mee gedekt.

“Wat willen jullie nou als kleine SP?”
De meneer die dit opmerkte heeft gelijk dat we klein zijn. Toch laten we het er niet bij zitten. Want met ons zijn er heel veel Veenendalers die vinden dat het gebruiken van zorggeld voor bijvoorbeeld een parkeergarage schande is. Tot nu toe hebben negen van de tien Veenendalers van harte getekend voor de petitie OORMERK ZORGGELD. Vindt u het ook een schande?
Teken dan onze digitale petitie of vraag via veenendaal@sp.nl een handtekeningenlijst op en vraag familie, vrienden en collega’s een handtekning.
Want echt, samen staan we sterk!

TEKEN HIER DE PETITIE

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier