h

Buiten de boot gevallen!

28 oktober 2022

Buiten de boot gevallen!

De komende tijd gaan we met onze volkspetitie NATIONALISEER ONZE ENERGIE de straat op. Wij willen onze energie weer nationaliseren en weer in eigen handen krijgen. Nu stromen de winsten naar Zweden, Duitsland en Japan. Dat kan anders.

Op straat horen we veel verhalen van mensen over de almaar stijgende energiekosten, waardoor het moeilijk wordt om het hoofd boven water te houden.

Zo sprak ik twee vrouwen. Zij wonen op de Grote Pekken. Hun appartementen zijn oud en tochtig en ze worden verwarmd met blokverwarming.
"Voor ons geen €190,00 tegemoetkoming in november en december! En we zijn naar het gemeentehuis geweest om te vragen of wij ook voor € 1300,00 energietoeslag in aanmerking kunnen komen. Helaas, onze mannen verdienen iets te veel. Ondertussen moeten we wel zes monden voeden. En ook de boodschappen worden steeds duurder. Wij weten niet hoe het zal aflopen. Wij vallen buiten de boot!" verzuchtten deze vrouwen.
Ze tekenden maar al te graag onze petitie.

Doe mee, help de kosten te verlagen en teken ook de petitie. Ga naar https://kostenomlaag.sp.nl/volkspetitie .
En mocht u die €190,00 toeslag niet nodig hebben en wilt u solidair zijn, dan kunt u natuurlijk altijd een bijdrage geven aan de voedselbank: https://voedselbankveenendaal.nl .

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier