h

Heerlijk (druk) avondje...

6 december 2017

Heerlijk (druk) avondje...

Foto: Cor van Londen

In verband met Sinterklaas vond ons fractieoverleg eens niet op dinsdag, maar op maandag plaats. Zodoende kon iedereen op 5 december gewoon pakjesavond vieren, of (in mijn geval) een Zweedse kast in zijn nieuwe huis bouwen.
En dus heb ik afgelopen maandagavond op de fractiekamer in het gemeentehuis doorgebracht - waar mij een heerlijk druk avondje wachtte...

Foto: Jan Breur

Allereerst was daar onze huisfotograaf, Cor van Londen. In het kader van de naderende verkiezingen mochten we allemaal op de foto. Die klus is wel aan Cor toevertrouwd; we staan stuk voor stuk beeldig op de 'gevoelige plaat'. Dank je wel, Cor!

Foto: Cor van Londen

Ook hadden we bezoek van Dorine Ottevanger van Veens. Wij, de SP, willen af van het hele aanbestedingscircus in het welzijnswerk. De aanbestedingen creëren een hoop onrust, en zijn funest voor de continuïteit. Niet voor niets vroegen wij Wethouder Overduin, toen er over de toekomst van het welzijnswerk werd gepraat in de commissie, om ook het scenario te onderzoeken van 'niet meer aanbesteden'.

Hierover wilden we graag van gedachten wisselen met Dorine, vandaar dat we haar hadden uitgenodigd.
Het leverde een zeer boeiend gesprek op. Wat ons betreft houden we contact!

Foto: SP Veenendaal

Na de komst van Dorine, moest het daadwerkelijke overleg - waarin we de komende commissievergaderingen voorbereiden - nog beginnen! Het moge duidelijk zijn dat het (weer eens) een latertje werd, die avond.

Wat gaan we doen met Rondweg Oost? Of met de Duurzaamheidslening? Wat vinden we van het Rekenkameronderzoek over de Reïntegratie - en welke gevolgen moeten we hieraan verbinden?
En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uiterst curieuze ontwikkelingen omtrent dat Welstandsnota... (wordt vervolgd, uiteraard!)

Toen dat eenmaal allemaal doorgesproken was, konden we op huis aan. Zodat dinsdag in het teken kon staan van de Goedheiligman - of in mijn geval: mijn verhuizing...

Foto: Jan Breur

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier