h

... voor elkaar!

20 maart 2018

... voor elkaar!

Een stem op de SP is een stem voor een bruisend Veenendaal met veel evenementen en behoud van het volledige stadsstrand. Het centrum is niet alleen een plek voor commercie, maar ook een plek voor ontmoeting en ontspanning.

Een stem op de SP is een stem voor een zorgzaam Veenendaal. Geen beleid dat 'scherp aan de poort' de zorg en ondersteuning bij de mensen weghoudt, maar iedereen geeft wat zij nodig heeft. Geen financiële drempels opwerpen, maar de Eigen Bijdrage afschaffen en de stapeling van kosten stoppen.

Een stem op de SP is een stem voor een betaalbaar Veenendaal. Geen overdaad aan te dure appartementen, maar meer woningen in het goedkope en betaalbare segment. Zodat iedereen een plekje in Veenendaal kan betalen, en niet jarenlang hoeft te wachten tot er een huisje beschikbaar is.

Een stem op de SP is een stem voor een Veenendaal waar de inwoners het voor het zeggen hebben. Met veel inspraak. Samen de regie voeren in je eigen buurt. Over de inrichting van de openbare ruimte, over de zorg. Met bestuurders die luisteren en meedenken, in plaats van enkel te komen zeggen wat er wel en niet mag.

Met elkaar krijgen we het voor elkaar.
Stem SP.


Deze tekst werd gisteravond (19 maart) ten gehore gebracht tijdens de speciale uitzending 'Live Over Verkiezingen' van Lokale Omroep Veenendaal i.s.m. MidlandFM

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier