h

Blog Tilmann van de Loo

18 december 2023

SP in actie tegen leegstand nieuwbouw!

Foto: Tilmann van de Loo

Al enkele maanden staan op de Prins bernardlaan nieuwbouw appartementen leeg. Terwijl er 6500 mensen op zoek naar een woning zijn. Oorzaak: te klein, maar 50 m2 en te duur. Een kleine 1300 euro in de maand inclusief parkeerplaats!!

Er wordt niet gebouwd waar behoefte aan is. Er wordt alleen gebouwd om zoveel mogelijk geld te verdienen.

Lees verder
16 november 2023

Op campagne bij Aller Erf

Foto: SP Veenendaal / Tilmann van de Loo

Toke en Tilmann op pad...

Vanmiddag onze trouwe flyer toke geholpen op het Aller Erf in Veenendaal. Ze had een zak vol met de bekende schuursponsjes meegenomen. Onder het uitdelen leuke gesprekken gevoerd.

Lees verder
24 oktober 2023

Unieke honden en katten manden van de dierenvoedselbank!

Foto: Tilmann van de Loo

Wederom een bezoekje

Vandaag namens de SP met Ageeth naar de dierenvoedselbank geweest om een actie te promoten. Na een eerder bezoek van ons zijn de warme contacten gebleven.

Lees verder
22 september 2023

Bij de eetclub

Foto: Tilmann van de Loo / SP Veenendaal

fractiebezoek in Plein Zuid

Dinsdag 12 September zijn we op bezoek geweest bij de eetclub onder bezielende leiding van Ria Van Londen. Twee keer in de maand op dinsdag kunnen mensen mee eten met de eetclub. Gemiddeld zo'n 15 mensen maken daar vaak gebruik van. Nu waren er ruim 20 mensen aanwezig, en dat is goed om te zien. De een komt, omdat hij niet zelf kan koken, en de ander komt voor de gezelligheid en om de eenzaamheid een beetje te verdrijven.

Lees verder
12 september 2023

Open monumenten dag

Foto: Tilmann van de Loo

9 september was het weer zover. Open monumenten dag. In mijn portefeuille zit o.a monumenten, dus een mooie gelegenheid om de opening bij te wonen in de Ritmeester Sigaren fabriek.

Lees verder
30 augustus 2023

Werkbezoek aan de Ritmeester

Foto: Tilmann van de Loo

Op 29 augustus is de Gemeenteraad op werk bezoek geweest bij de Ritmeester Sigaren fabriek.

Iedereen kent in Veenendaal deze fabriek. In de hoogtij dagen werken er zo'n 1300 mensen. Maar sigaren roken raakte uit de mode, en men kwam er achter dat het ook niet gezond was. In 2005 is de fabriek gesloten. Het oudste gedeelte uit 1913 is een monument geworden.

Lees verder
25 juni 2023

Fractiebezoek bij de dierenvoedselbank

Foto: SP Veenendaal

Tilmann en Yolande op pad

Op dinsdag 20 juni brachten ik (Tilmann) en Yolande een werk bezoek aan de dieren voedselbank in Veenendaal. In Plein Zuid hebben ze een ruimte gehuurd die een keer in de twee weken een uur open is , zodat mensen die er voor in aanmerking komen voedsel voor hun geliefde dier op kunnen komen halen.

Lees verder
10 mei 2023

Bijzonder monument

Foto: Tilmann van de Loo

Aan de Parallelweg, Veenendaal

Op 5 mei heb ik een bezoek gebracht aan de Joodse begraafplaats Parallelweg Veenendaal. Er was een open dag met rondleiding.
Ik ben er geweest als buurtbewoner, belangstellende, en als raadscommissielid van de SP.

Lees verder
6 februari 2023

Staking OV

Foto: Tilmann van de Loo

Een verslag van binnenuit

Vandaag was de eerste dag van de vijfdaagse staking in het streekvervoer. Overal in het land waren opkomsten van boze chauffeurs. Ik ben zelf naar Amersfoort gegaan.

Lees verder

U bent hier