h

Blog Tilmann van de Loo

6 mei 2024

Dodenherdenking

Foto: Tilmann van de Loo

4 mei 2024

Op 4 mei ben ik voor de tweede keer namens de gemeenteraad, en de SP, naar de Dodenherdenking geweest. Het regende flink, maar daar hebben we de paraplu voor.

Lees verder
17 april 2024

Historische Veense maquettes behouden!

Foto: Tilmann van de Loo

De SP heeft in de commissie aandacht gevraagd voor het behoud van de maquettes van kunstenaar Van Voskuilen. Hij maakte al ruim 50 karakteristieke en oude gebouwen, die in Veenendaal staan, of gestaan hebben in het klein na. Of het nu de net verdwenen brandweerkazerne is, de scheepjeswolfabriek of een van de mooie Veenendaalse kerken.

Van alle gebouwen die hij ooit heeft nagebouwd is zo'n 80 procent verdwenen…
…en door opslagproblemen dreigen nu ook de waardevolle maquettes hiervan te verdwijnen.

Lees verder
15 april 2024

Leuke actie dierenvoedselbank

Foto: Tilmann van de Loo

Koop een vogelhuisje in april

De Dierenvoedselbank in Veenendaal heeft weer een leuke actie. Als je in de maand april een vogelhuisje koopt voor €12,50 verdubbelt Dierenlot het bedrag!
Voor de SP Veenendaal reden om weer een bezoek te brengen. We komen natuurlijk niet met lege handen, en hadden kattenvoer meegenomen. En natuurlijk zo'n mooi vogelhuisje gekocht.

Lees verder
21 maart 2024

Geen Sociale huurwoningen in Vennehof.

Trivium, de fabriek in de Rozenstraat, gaat na jaren leegstand verdwijnen. Op die plek verrijzen straks 104 nieuwe woningen. SP Veenendaal is blij dat er eindelijk iets gaat gebeuren, maar heeft zijn bedenkingen over het feit dat er geen sociale huurwoningen in het plan voorkomen.

Lees verder
6 februari 2024

Vrijwilligersmarkt 2024

Foto: Tilmann van de Loo

Tilmann op pad...

Elk jaar wordt de vrijwilligersmarkt gehouden. Dit jaar in de hal van het gemeentehuis. De SP Veenendaal vindt dit heel belangrijk; vrijwilligers zijn de smeerolie van de samenleving. In Veenendaal zijn verhoudingsgewijs heel veel vrijwilligers actief vergeleken met andere plaatsen in Nederland. De SP is hier trots op.

Lees verder

U bent hier