h

Internationale Vrouwendag

9 maart 2018

Internationale Vrouwendag

8 maart 2018:

Donderdag vandaag, regenachtig, door de Corridor heen. Alja sloot zich bij mij aan om bij C&A te komen, waar Baukje ons al stond op te wachten. (Zij ging samen met Tilmann huis aan huis bij de laatste flat van de Duivenwal) Internationale vrouwendag, een dag waar het helaas nog steeds nodig is om solidariteit te vragen  voor de vrouwen, zowel nationaal, internationaal als lokaal! Niet met sponzen dit keer, maar met een kaartje aan een Narcis vastgemaakt.

200 stuks, de drukker was er druk mee, de organisatiesecretaresse maakte ze vast, en zo ging het dan met 200 bloemen naar de Hoofdstraat en omgeving. Gelukkig wel wat winkelende vrouwen ondanks het miezerige weer. Omdat het niet zó erg druk was, gingen we verschillende winkels in, om het daar aanwezige vrouwelijke personeel van een bloemetje te voorzien.

Binnen een uurtje waren we door onze bloemen heen, en gingen we weer huiswaarts, de een omdat ze mocht gaan werken, de ander omdat zij op ziekenbezoek ging naar Erik, een van onze leden in het Hospice. Die avond nog een keertje huis aan huis in de laatste straat van het Franse Gat en omgeving!

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier