h

Weer een opruim-dag!

14 juni 2020

Weer een opruim-dag!

Foto: Toke van de Rovaart
Zaterdagmorgen 13 juni, 9.30 uur...

Allemaal present om ons beste beentje voor te zetten!

Met een groep van zo’n 10 á 12 personen stonden we aan de koffie/thee met wat lekkers voor de liefhebbers. De bedoeling werd uitgelegd; we werden allemaal voorzien van handschoenen, hesje, grijper en plasticzak. We werden verdeeld over verschillende flats en omgeving, op gepaste afstand van 1.5 meter van elkaar, waarna we met z’n allen aan de slag gingen!

Er werd volop gepraat, we hadden elkaar immers een tijd niet gezien! Eenzaamheid kwam naar voren; allemaal indrukwekkende verhalen!

Bij de slotbespreking kwam de GFE nog ter sprake, dat het in de ene wijk toch weer beter ging dan in de andere, dat er in verschillende wijken restafval tussen het GFE zat, dan kan het helaas niet hergebruikt worden!
Waar halen we de groene zakjes vandaan waar het afval in moet voor de GFE bak? Bij de meeste supermarkten in de wijde omgeving!

Foto: Toke van de Rovaart

Tot slot werd er nog een 1.5. meter groepsfoto gemaakt, waar ook de ondersteunende Boa’s en de afvalcoach opstonden! In plaats van de lunch kregen we allemaal een klein pakketje met een versnapering mee naar huis! Bedankt Erna voor de voorbereidingen, Nadia, Brigitte voor jullie hulp en nog een heer (zijn naam is mij helaas ontschoten).
Tot de volgende keer!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier