h

Super(super)zaterdag

7 maart 2021

Super(super)zaterdag

Foto: Peter van de Rovaart

Gisteren was het superzaterdag in het hele land! Nu is dat zo vlak voor de verkiezingen voor de SP niet zo heel bijzonders, maar dit jaar wordt er wel op heel veel ludieke manieren superzaterdag gevierd!

In Vlaardingen bv, staan ze met draaiorgels bij woningen/appartementen voor ouderen. Deze mensen kregen die dag bij de post een hele dikke brief om per post te kunnen stemmen. (Wat de brief zo dik maakt is de lijst met alle deelnemende partijen 37 in totaal.)
Hoe je dit stembiljet kunt invullen staat op de SP-site middels een filmpje met Frits Lambrechts.

Foto: SP Veenendaal

In Venlo waren ze met een hele groep SP'ers aan het bellen; weer ergens anders gingen ze met een auto met omroepinstallatie de weg op! In Veenendaal werden de ouderen met een speciale flyer met(stem) potlood voorzien!

Voor mij zelf werd het ook een superzaterdag, ik werd verrast met een superbeller-mok , juist op het moment dat ik weer ingelogd had voor de beltool van deze zaterdag!

Foto: SP Veenendaal

Ook werd ik nog eens verrast met de mededeling dat ik superbelbaas van de maand  was geworden! Wat dat inhoudt zal in een volgend artikel verschijnen, dus dat is nog een verrassing voor de lezers van deze pagina! Na het bellen ga ik maar eens heerlijk genieten van een beker warme chocolademelk uit mijn nieuwe mok!


Zie ook:

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier