h

Een onderonsje in Onder Ons

25 november 2022

Een onderonsje in Onder Ons

Woensdagavond  23 november was daar de Vredestafel, georganiseerd door Vredes Initiatief Veenendaal. De opzet van deze avond was om als je deel wilde nemen een gerecht meenam voor 4 personen!

Nu, dat was aardig gelukt, de tafel stond vol met: Soepuien/pompoen, boerenkool & hutspot, salades en gerechten uit verschillende landen: Pie, een lekkere cake, pasta’s, pannenkoeken, witlof, en als toetje ijs met verschillende versiersels naar eigen keuze!
Dit geheel werd omlijst met ingetogen liederen van Stef Bos, Spaanse liederen, Oekraïnse zang van een groepje Oekraïnse jeugd, aan het eind nog wat echte Hollandse liedjes van de Olieman en Tulpen uit Amsterdam!
De ruimte was gevuld met ongeveer 50 personen, mensen uit Aruba, de Oekraïne, Polen, Afghanistan en natuurlijk mensen uit Nederland.

Onder de bezielende leiding van Jannie Roelofsen, beheerder van het pand(ook bekend staand als het pand van het Leger des Heils) in de Fluiterstraat!
Er zijn daar  op doordeweekse dagen mogelijkheden om koffie te drinken, huiswerk te maken, er wordt schilderles gegeven en op zondag worden er kerkdiensten gehouden!

Ook als Vrede voor Veenendaal zal hier binnenkort gebruik worden gemaakt na de Vredesmars op zaterdag 17 december a.s., dus zet deze middag alvast in uw agenda!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier