h

500 reacties op afval-enquête

10 maart 2016

500 reacties op afval-enquête

Foto: SP Veenendaal

Het huis-aan-huis gedeelte van de SP-enquête over afval zit erop. De partij heeft zo'n 500 ingevulde formulieren teruggekregen.

De SP hield de enquête in 12 apartementengebouwen om te zien hoe het nieuwe systeem van afvalscheiding bevalt. Naast de huis-aan-huis enquête heeft de partij ook een online ERVARINGSPUNT op de website veenendaal.sp.nl, waar mensen hun ervaringen met het nieuwe systeem kunnen doorgeven.

De uitkomsten van de enquête en het ervaringspunt worden samengevoegd tot een rapport. Hiermee wil de SP vaststellen of en hoe het systeem moet worden bijgesteld.

In 2012 deed de SP ook al een onderzoek naar het afvalsysteem. Dit, omdat toen het plastic voor het eerst gescheiden werd opgehaald. De enquête van destijds resulteerde in het rapport 'Afvalscheiding, een puinhoop?'

Foto: Baukje Hiemstra


Acties:

Reactie toevoegen

U bent hier