h

NATIONAAL ZORGFONDS: SP op de Rijnweek

11 juli 2016

NATIONAAL ZORGFONDS: SP op de Rijnweek

Foto: Baukje Hiemstra

Al enige tijd zet de SP zich in om een Nationaal Zorgfonds te realiseren, dat de commerciële zorgverzekeraars kan vervangen. Afgelopen zaterdag verzamelde TEAM SP hiervoor steun op de Rijnweek in Rhenen...

Foto: Baukje Hiemstra

De SP vindt dat je in Nederland moet kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Daarom doet SP Veenendaal (en omstreken) mee met de campagne voor één Nationaal Zorgfonds, waarin ook de tandarts, de geestelijke gezondheidszorg en de fysiotherapeut zijn opgenomen.

Foto: Baukje Hiemstra

Om het Nationaal Zorgfonds er te laten komen, zijn steunbetuigingen nodig. Veen steunbetuigingen. De SP verzamelt die huis aan huis, in winkelcentra, maar ook op evenementen ~ zoals de Rijnweek. Eerder was de SP op Parkpop en de Libelle Zomerweek actief voor het Nationaal Zorgfonds.
Meer evenementen zullen bezocht worden!

Foto: Baukje Hiemstra


Foto: Nationaal Zorgfonds / nationaalzorgfonds.nl

 


Reactie toevoegen

U bent hier