h

ROODSTOCK STRANDFESTIVAL: een politiek-culturele manifestatie

22 augustus 2016

ROODSTOCK STRANDFESTIVAL: een politiek-culturele manifestatie

Foto: SP Veenendaal / Roodstock

De SP organiseert op 3 september een strandfestival op het stadsstrand 'Landjepik' in Veenendaal. Het festijn gaat 'ROODSTOCK' heten. Om 13:00u gaat het van start. Iedereen is welkom; de toegang is gratis.

Op 'ROODSTOCK' zullen verschillende artiesten acte de présence geven. Ook zal er aandacht worden gevraagd voor verschillende politieke thema's, zoals vrede, goede zorg en een eerlijk loon voor jongeren. Dit zijn thema's die belangrijk zijn voor de SP, en waar de partij actie voor voert.

De naam 'ROODSTOCK' verwijst naar het Woodstock-festival dat in 1969 in de VS werd gehouden. Ook is een verwijzing naar de (politieke) kleur rood; tevens de naam van de jongerenorganisatie van de SP. Het is de bedoeling om 'ROODSTOCK' jaarlijks plaats te laten vinden.

Foto: Sanne Heyman

De ontwikkelingen rond 'ROODSTOCK' zijn te volgen op http://veenendaal.sp.nl en https://www.facebook.com/roodstock

Foto: SP Veenendaal
ROODSTOCK STRANDFESTIVAL
  • Zaterdag 3 september, v.a. 13:00u
  • Stadsstrand 'Landjepik' Veenendaal
  • Gratis toegang; iedereen welkom

Reactie toevoegen

U bent hier