h

Wielerklassieker / Nationaal Zorgfonds

20 augustus 2016

Wielerklassieker / Nationaal Zorgfonds

Foto: Jan Breur

Terwijl wielrenner Dylan Groenewegen druk bezig was de wielerklassieker Arnhem Veenendaal (voorheen Food Valley Classic, voorheen Veenendaal-Veenendaal) te winen, werkte TEAM SP aan winst voor heel Nederland: een Nationaal Zorgfonds, zonder eigen risico!

Een clubje SP'ers deelde, rond de finish, informatie uit over het Zorgfonds. Het Nationale Zorgfonds moet de commerciële zorgverzekeringen vervangen, die drukker zijn met winst maken en bureaucratische handelingen, dan met ervoor te zorgen dat mensen de zorg krijgen die nodig is.

Foto: Jan Breur

Al de gehele zomer is de SP in de weer voor het Nationaal Zorgfonds. Zo was de partij eerder aanwezig op de Rijnweek in Rhenen, en worden er huis-aan-huis en in de winkelgebieden volop  steunbetuigingen verzameld.

Steeds meer mensen en organisaties steunen het Nationale Zorgfonds. De teller staat inmiddels op 98.000 steunbetuigingen, en er komen elke dag mensen bij.

Foto: Jan Breur

Hoewel Groenewegen al ruimschoots over de finish is, gaat de race voor een Nationaal Zorgfonds nog even door. Op naar de 100.000 steunbetuigingen - en meer! Op naar een Nationaal Zorgfonds!


Foto's

Aan de slag voor een Nationaal Zorgfonds

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur


Arnhem - Veenendaal Classic

Nationaal Zorgfonds

Reactie toevoegen

U bent hier