h

Kersttijd: vredesmars op 23 december

7 december 2017

Kersttijd: vredesmars op 23 december

Foto: SP Veenendaal

"Roept op aarde vrede uit"

Net als vorig jaar, zal SP-afdeling Veenendaal ook dit jaar een vredesmars organiseren op de zaterdag voor kerst. Voor de mars zijn ook alle andere partijen uitgenodigd - en diverse maatschappelijke organisaties. Ook dit jaar zal er op verschillende plekken in het centrum worden haltgehouden voor een gedicht of toespraak.

Na ruim zestien jaar sinds de start van 'War on Terror' is er nog altijd geen enkel zicht op een einde aan deze mislukte, contraproductieve oorlog. President Trump gooit juist olie op het vuur door de 'War on Terror' op alle fronten te escaleren. Meer dood en verderf, meer vluchtelingen en meer terrorisme zullen daarvan het gevolg zijn.

De kersttijd is een goede tijd om een ander geluid te laten horen. Om respectvol stil te staan bij de verschrikkingen van de oorlog, en om de wens voor vrede uit te spreken. Daarom organiseert de SP deze mars op 23 december vanaf 14:00u.

Programma

Verzamelen rond 14:00u op de Duivenweide, nabij de Oude Kerk, in het centrum van Veenendaal. Vanuit hier wordt er gezamenlijk, met de vredesvlag het centrum ingelopen. Op verschillende plaatsen wordt haltgehouden voor een toespraak of gedicht.

meedoen

Iedereen die de wens voor vrede kenbaar wil maken, is welkom om mee te lopen. Hiervoor hoeft niet worden aangemeld, al wordt dit wel op prijs gesteld. Dit kan per mail via veenendaal@sp.nl.

Foto: SP Veenendaal

Meer over dit onderwerp:
Foto's:

Reactie toevoegen

U bent hier