h

SP op Franse Gat Zomerfestival

9 september 2018

SP op Franse Gat Zomerfestival

Foto: Jan Breur

Aandacht voor Duurzaamheid

Gisteren (zaterdag 8 september) vond aan de Adriaen van Ostadelaan het jaarlijkse Zomerfestival van het Franse Gat plaats. Er was muziek, springkussens, een stormbaan, een markt, een schaap... en nog veel meer.
Ook de SP was vertegenwoordigd met een kraam.

In de SP-kraam was er aandacht voor duurzaamheid. Er werden pamfletten over duurzaamheid, woongenot en woonlasten uitgedeeld. Ook lag een rapportage van de meest recente woonenquête ter inzage; deze is aan te vragen via veenendaal@sp.nl. Ook waren er artikelen uit diverse media te lezen over duurzaamheid en de kostenverdeling ervan.

Foto: Jan Breur

Ook aan de jongere mens is gedacht. Bij de SP-kraam konden kinderen windmolentjes knutselen, een tekening maken over hoe de wereld mooier kan worden, of een leuke tattoo scoren.

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de SP. Het draagt bij aan een schonere, leefbare wereld; en middels duurzaamheidsmaatregelen kan er flink bespaard worden op energiekosten. Maar de kosten en opbrengsten van de verduurzaming moeten wel eerlijk worden verdeeld.

De SP bedankt complimenteert bewonerscommissie 't Franse Gat voor de organisatie van een bijzonder geslaagd Zomerfestival.

Reactie toevoegen

U bent hier