h

Goede buurt, slechte huizen

19 juli 2018

Goede buurt, slechte huizen

Foto: SP Veenendaal

weer het Franse Gat in...

Uit een eerdere enquête bleek dat er nogal wat Franse-Gatters ontevreden waren over de vorderingen omtrent het beloofde onderhoud. Reden volop om een verdiepende enquête op te stellen, om er achter te komen waar het hem precies aan schort. Vanavond (donderdag 19 juli) haalde een groep SP'ers de ingevulde enquêtes weer op; geholpen door een speciale gast...

Foto: SP Veenendaal

PvdA'er Umar van de Pol was met de SP'ers mee op pad gegaan. Hij had zich als enthousiasteling gemeld op de thema-avond over 'Wonen' die de SP in juni had georganiseerd. Op deze avond, met Tweede-Kamerlid Sandra Beckerman als gastspreker, is afgesproken dat er (weer) een enquête zou plaatsvinden. Van de Pol gaf toen aan bij de SP graag hierbij te helpen, en de SP gaat graag de samenwerking aan.

Foto: SP Veenendaal

De SP is al langere tijd actief in het Franse Gat. Op een bewonersavond in 2016 bleken er nogal wat klachten te zijn over de staat van onderhoud. Hieruit ontstond bewonerscommitee 'KaBeCo' (wat staat voor Klaas Katerstraat, W.C. Beeremansstraat, Dr. Colijnstraat) die middels een enquête de klachten verzamelde. Hierop zegde Patrimonium toe om het onderhoud op te pakken. Sindsdien houdt de SP een vinger aan de pols...

Wat er op die avond in 2016 gezegd werd, werd ook vanavond door één van de bewoners gezegd bij het ophalen van de enquêtes.
"Het is een goede buurt, maar de huizen zijn slecht..."

ZIE OOK:

Reactie toevoegen

U bent hier