h

13 maart: Thema-avond over Provinciale Statenverkiezingen

7 maart 2019

13 maart: Thema-avond over Provinciale Statenverkiezingen

Foto: Hans Hoksbergen

20:00u, Populierenlaan 2a, Rhenen

Op 13 maart organiseert de SP een thema-avond in Rhenen, over de Provinciale Statenverkiezingen. Op deze avond zullen Statenkandidaten Jan Breur en Yolande de Meer uit de doeken doen hoe de SP, samen met de mensen, orde op zaken wil stellen in Nederland en de Provincie Utrecht. De avond vindt plaats in OVJ aan de Populierenlaan 2a in Rhenen. Aanvang om 20:00u; inloop vanaf 19:30u.

Jan Breur: "De provincie pompt miljoenen in ondoordachte prestigeprojecten, de provinciale jaarrekening van 2017 is nog steeds niet aangeleverd, en het rijk past een fikse strafkorting toe op de provincie Utrecht. Ondertussen verschraalt het voorzieningenniveau en dreigen er prijskaartjes aan recreatiegebieden te komen. De toestand in de provincie is historisch slecht."

Yolande de Meer: "De zorgpremie rijst de pan uit, het eigen risico wordt steeds hoger, ziekenhuizen gaan failliet, het onderwijs is kapot bezuinigd, er is een enorme krapte aan de woningen en de energierekening en onze BTW stijgen.  Ondertussen worden multinationals als Shell gematst en hebben zorgverzekeraars miljarden op de plank liggen."

Pensioenen, de AOW-leeftijd en de problemen in het onderwijs; het zijn allemaal thema’s die ons aan het hart gaan. De SP bespreekt graag met de mensen hoe we samen het land weer kunnen heroveren van de VVD, die hoofdverantwoordelijk is voor de problemen in Nederland en de Provincie Utrecht.

Verkiezingspagina

Programma

Kandidaten

Nieuws

Reactie toevoegen

U bent hier