h

Internationale Vrouwendag met de SP

8 maart 2019

Internationale Vrouwendag met de SP

Foto: SP Veenendaal

De Heldinnen van SP-afdeling Veenendaal

8 Maart, Internationale Vrouwendag, is een belangrijke dag voor de SP. De dames van de SP waren op het Bruïneplein te vinden, waar zij traditiegetrouw bloemetjes met een bijzondere groet uitdeelden aan de dames in het winkelende publiek.

Op de groet aan de bloemetjes werd aandacht gevraagd voor 100 jaar actief vrouwenkiesrecht. Uiteraard werd de vrouwelijke Veense kandidaat voor de Provinciale Staten, Yolande de Meer, ook onder de aandacht gebracht. De SP is met de IJsselsteinse Andrea Poppe overigens één van de weinige partijen in de provincie met een vrouwelijke lijsttrekker.

Foto: SP Veenendaal

Op de site van SP-afdeling Veenendaal, veenendaal.sp.nl, is een artikel te lezen van de hand van Barbara Passchier, die het 100-jarige vrouwenkiesrecht verbindt aan het thema van Internationale Vrouwendag 2019: Heldinnen.

Foto: Yolande de Meer

Reactie toevoegen

U bent hier