h

Hart voor de zorg

14 mei 2021

Hart voor de zorg

Foto: SP Veenendaal

Dag van de verpleging 2021

Op 12 mei j.l. was het de Dag van de Verpleging. Een dag om medewerkers in de zorg in het zonnetje te zetten.
Traditiegetrouw bracht de SP de zorgmedewerkers op verschillende locaties in Veenendaal een welverdiende blijk van waardering.

Waardering voor de zorg is onlosmakelijk verbonden aan de SP. De partij staat aan de frontlinie, onder andere in de Tweede Kamer, om een fatsoenlijk loon en arbeidsvoorwaarden voor zorgmedewerkers te bewerkstelligen. Helaas werken het kabinet Rutte en diens coalitiepartijen dit stelselmatig tegen.

Foto: SP Veenendaal

"Wel miljarden weggeven aan multinationals, maar geen extra geld voor de zorg? Maak dat de kat wijs!" Zegt de Veenendaalse SP'er Jan Breur. "Er moet gewoon een goede beloning komen voor dit belangrijke werk."

Afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra en Organisatiesecretaris Toke van de Rovaart brachten een bezoek aan de Hospice, en aan de de Engelenburg, 't Boveneind en de Meent, waar zij lekkere taarten met een welgemeend woord van dank bezorgden.

Foto: SP Rhenen

In Rhenen bracht Rabia Bayma een taart naar de Tollekamp.

Op de Facebookpagina van SP Veenendaal kunnen mensen een groet of dankwoord aan de zorg uitspreken. Deze zal op een ansichtkaart worden geplaatst en zo aan zorgmedewerkers worden overgebracht.

Foto: SP Veenendaal

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier