h

SP presenteert top 5

4 januari 2022

SP presenteert top 5

Foto: SP Veenendaal

De beste wensen en de beste mensen

Met een groepsfoto en een nieuwjaarswens presenteert SP Veenendaal haar top 5 bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De lijst bestaat uit ervaren, maar vooral enthousiaste Veenendalers die gaan voor een sociale en levendige gemeente. Jan Breur, Sietse van der Bij, Yolande de Meer, Tilmann van de Loo en Suzanne Vorstenbosch hebben er zin in.

Foto: SP Veenendaal

1. Jan Breur

Lijsttrekker Jan Breur zit sinds 2006 in de gemeenteraad. Daarvoor is hij één van de oprichters van zowel de Veenendaalse SP, als van de jongerenraad geweest. Breur één van de drijvende krachten achter het Novemberdebat en Veenendalers Voor Vrede. Ook is Breur commissielid namens de SP in de Provinciale Staten.

Foto: SP Veenendaal

2. Sietse van der Bij

De inzet van Sietse van der Bij kan niet genoeg benadrukt worden. Als lid van de fractie verzet hij het werk van een volwaardig raadslid. En als 'tech boy' maakte hij onder andere het digitale Novemberdebat en de Live-uitzending van Veenendalers Voor Vrede mogelijk.

Foto: SP Veenendaal

3. Yolande de Meer

Yolande de Meer staat als hoogste nieuwe binnenkomer op nummer 3 van de lijst van de SP. Ze is initiatiefneemster van 'Koffie, Cake & WMO'. Als voorvechtster van goede zorg werkte ze veel samen met de SP. Die samenwerking leidde tot een lidmaatschap. Yolande denkt al enkele jaren mee in de fractie, is lid van het afdelingsbestuur en is vrijwilliger bij verschillende SP-activiteiten.

Foto: SP Veenendaal

4. Tilmann van de Loo

Tilmann van de Loo is één van de Veenendaalse SP leden die er van het begin af aan bij waren. Op de achtergrond is hij altijd actief geweest, maar de laatste jaren treedt hij ook steeds meer naar de voorgrond. Hij maakt zich onder andere hard voor behoud van het erfgoed en de historie van de gemeente.

Foto: SP Veenendaal

5. Suzanne Vorstenbosch

Suzanne Vorstenbosch is een rijzende ster binnen SP Veenendaal. Ze volgt de gemeenteraadsfractie en denkt en praat volop mee. Ook doet ze mee aan tal van activiteiten, zoals het werkbezoek aan Theater Lampegiet en de Woondemonstratie in Rotterdam. Suzanne staat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op plaats 5 van de SP-lijst.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier