h

SP organiseert informatiemiddag tegen huurverhoging

14 mei 2022

SP organiseert informatiemiddag tegen huurverhoging

Foto: SP Veenendaal

Huur te Duur, met Willy Lourensen (WWDH)

Op zaterdag 4 juni organiseert SP Veenendaal een informatiemiddag over de huurverhogingen. Voor veel mensen stijgt de huur van hun woning het komende jaar fors. Bij de partytent die tussen 13.00u en 15.00u op het Bruïneplein staat, legt de SP uit hoe er bezwaar gemaakt kan worden tegen de huurverhoging.

Foto: SP Veenendaal

Voor deze informatiemiddag is ook Willy Lourensen uitgenodigd. Hij is één van de mensen achter de actiegroep 'Wij Weigeren de Huurverhoging'. In februari van dit jaar was hij ook al naar Veenendaal afgereisd, om te spreken op de Veense Woonbetoging.

Actiegroep 'Wij Weigeren de Huurverhoging' strijdt voor meerjarige huurbevriezing (2022-2026) om wonen voor iedereen weer betaalbaar te maken, en te houden.


Meer info:
Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier