h

Waar moet het heen met 't Veen?

6 mei 2022

Waar moet het heen met 't Veen?

Draag je ideeën aan voor het raadsakkoord

Op dit moment wordt er hard geschreven aan het raadsakkoord. De formerende partijen hebben aangegeven zo veel mogelijk naar iedereen te luisteren en allerhande suggesties mee te nemen. Na een reeks gesprekken op straat, is het nu tijd voor de online ronde.

Tot 16 mei is het mogelijk om online ideeën in te dienen via
raadsakkoord.veenendaal.nl...

Dien zelf een idee in, of like/reageer op een al eerder ingediend idee. Samen met de gesprekken in de wijken krijgt de gemeenteraad hiermee een beeld van belangen en wensen van de inwoners in Veenendaal. De raadsleden wegen de inbreng uit de samenleving en nemen eind mei een besluit over het raadsakkoord/werkprogramma.

De SP hoopt dat veel Veenendalers van zich laten horen.
Fractievoorzitter Jan Breur: "Als je meer betaalbare woning wilt, of ruimhartigere zorg, of meer evenementen: draag het aan! Dit is een belangrijke kans om invloed uit te oefenen, laat die niet schieten."


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier