h

MOTIE: Noodfonds energielasten

21 september 2022

MOTIE: Noodfonds energielasten

Lokaal Veenendaal, SP en anderen

Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen. Alles wordt duurder, en de energie zeker. Daarom diende Lokaal Veenendaal, samen met SP, GroenLinks en PvdA een motie in tijdens de raadsvergadering van 15 september.

Met de motie wilden de partijen dat er een noodfonds zou worden opgericht om bij te springen als Veenendalers de energiefondsen niet kunnen opbrengen.

Buiten de indienende partijen om, was er echter geen steun voor deze motie.

In het vragenhalfuur vroeg het CDA - mede namens D66, Lokaal Veenendaal en SP - om maatregelen in deze energiecrisis. Wethouder Stroobosscher zegde toe dat dit zijn aandacht heeft, en dat de gemeenteraad voorstellen tegemoet mag zien.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier