h

MOTIE: Maximaal waardevolle bomen Jan Steenlaan behouden

26 september 2023

MOTIE: Maximaal waardevolle bomen Jan Steenlaan behouden

unaniem aangenomen!!!

De eerste motie die je indient, unaniem aangenomen krijgen. Er zijn beroerdere manieren om je raadscarrière te beginnen. SP-leider Sietse van der Bij maakte een vliegende start, door ervoor te zorgen dat er veel meer waardevolle bomen behouden bij de Jan Steenlaan.

Volgens de plannen aan de Jan Steenlaan zouden de waardevolle eiken behouden blijven, maar andere waardevolle bomen niet. En hoewel de wilg, laurier, conifeer, hulst, iep en cotoneaster niet op de 'waardevolle bomenlijst' staan, zijn ze wel de moeite van het behouden waard - vindt de SP. Ze hebben immers meerwaarde voor de biodiversiteit en leefomgeving.

In de motie roept Van der Bij het College van Burgemeester en Wethouders op om de maximale ruimte op te zoeken om deze bomen te behouden.
Hij diende de motie in, samen met Kim Faber (de kersverse leider van GroenLinks) en Hans van de Braak (PvdA).

motie


Zie ook:

Reacties

Goed werk mensen, ga zo door!

Reactie toevoegen

U bent hier