h

Warme gesprekken in een koude Hoofdstraat...

12 november 2023

Warme gesprekken in een koude Hoofdstraat...

Foto: Jan Breur

Stem SP op 22 november!

Ondanks een mooie blauwe lucht was het veraderlijk waterkoud op zaterdag 11 november. Dat weerhield TEAM SP er echter niet van om hun tent op te zetten in de Hoofdstraat en met de bezoekers van de binnenstad het gesprek aan te gaan over de komende verkiezingen.
Pleisters plakken helpt immers niet; SP stemmen wel.

Gewapend met flyers, molentjes en sponsjes stonden de vrijwilligers van SP Veenendaal bij de Van Kreelpoort. Er werden gesprekken gevoerd over onderwijs, zorg, wonen, cultuur, defensie en bestaanszekerheid. Ook de mensonterende situatie in Ter Apel kwam ter sprake: "die mensen wonen niet in een huis, maar in hun eigen lichaam," zei een voorbijganger, die voor zijn werk wel eens in het aanmeldcentrum kwam.

Met nog maar anderhalve week tot aan de verkiezingen, viel de afwezigheid van de andere partijen behoorlijk op. Het grootste gedeelte van de dag was de SP alleen in het centrum; in de loop van de middag kwam D66 nog even voorbij. Mogelijk is het volgende week drukker in 't Dorp...


Foto-impressie:

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: SP Veenendaal

Foto: Jan Breur

Foto: Baukje Hiemstra


Zie ook:

verkiezingspagina

Reactie toevoegen

U bent hier