h

Blog Ary Jan Breur

22 augustus 2022

Weer op pad!

Foto: SP Veenendaal

De vakantie zit er weer op. Ook als SP-ers hebben wij die goed gebruikt om nieuwe energie te verzamelen, want er is nog heel veel te doen. En dus knallen we er direct in met de actie 'vijf koopkrachtknallers'!

Lees verder
9 mei 2022

Nog steeds: Vredesvlag

Foto: SP Veenendaal

Terwijl de oranje vlaggetjes van koningsdag en 5 mei nog boven onze hoofden in de bomen hingen stonden wij afgelopen zaterdag (7 mei) opnieuw met de vredesvlag bij het stadsstrand. De oorlog in de Oekraïne gaat nog steeds onverminderd door en dus is er meer dan voldoende reden voor ons wekelijkse protest tegen dit wrede en zinloze geweld!

Lees verder
25 april 2022

Vanaf de publieke tribune deze keer!

Foto: SP Veenendaal

Op 21 april trok ik naar ons gemeentehuis om een feestelijke bijeenkomst te aanschouwen en mee te maken: de installatie van de nieuwe schaduwraadsleden. De verkiezingen van 14, 15 en 16 maart maakten definitief een einde aan mijn eigen periode als schaduwraadslid van de gemeente Veenendaal. Dat klinkt dramatisch, maar is het niet. Ik had zelf aangegeven, dat het tijd werd voor een aantal anderen in onze fractie om op dat toneel te gaan optreden en dat ging nu gebeuren.

Lees verder

U bent hier