h

De paden op, de lanen in

2 maart 2017

De paden op, de lanen in

Foto: SP Veenendaal / Enna van Duinen

Gisteravond gingen we met een team van maar liefst zes man/vrouw sterk de wijk in. Met een goed verhaal, bontgekleurde flyers en een  uitnodiging aan de bewoners. Een uitnodiging voor onze bijeenkomst, aanstaande maandag 6 maart bij plein Zuid. "Over zorg en huur, want het wordt allemaal te duur;" was Nico's pleidooi.

Het weer zat mee; het was nog licht en droog. De reacties waren gemengd.

Meest blij was ik met een jongeman die aangaf de stemwijzer gedaan te hebben en toch wel dichtbij de SP uitgekomen te zijn. Op mijn verhaal over de uitnodiging antwoordde hij enthousiast: "O, dat komt mooi uit want ik ben me aan het oriënteren." En hij vertelde vervolgens over de stemwijzer.
Kijk, das mooi he.

En als er dan een paar mensen toch maar  naar de bijeenkomst komen, of het handzame SP programma doorgelezen en daar iets in herkennen: dan heeft zo'n huis aan huis al zin. En is het toch waar het voor mij in de politiek omgaat; verbinden. Weten wat er speelt. En er zijn voor je achterban! En ik ben trots lid van een partij waarbij dat niet alleen in de aanloop naar de verkiezingen doen. Ook in de periode tussen de verkiezingen kan je ons vinden in de wijken bij de mensen om te kijken wat er leeft en te kijken waar we kunnen helpen. Want dat is ook SP!


Foto: SP Veenendaal

Reacties

Foto is goed gelukt, wie weet kijkt die man wel op de site,weer een liefhebber voor de partij?

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier