h

Blog Enna van Duinen

12 februari 2018

Leuze CLVI

Retour Milaan 40 euro

Lees verder
5 februari 2018

Leuze CLV

Van PVV naar SP

Lees verder
29 januari 2018

Leuze CLIV

Stem op een vrouw

Lees verder
19 januari 2018

Stadsstrand; voet tussen de deur

Foto: Enna van Duinen

Na intensief aandringen van Sietse van der Bij (zeg maar gerust dagenlang overal en bij iedereen) en een stuk in de Gelderlander mocht de SP er toch bij zijn. Ook de andere partijen die niet bij de club van 5 hoorden mochten tóch aanwezig zijn bij de presentaties van de plannen voor het stadsstrand.

Lees verder
8 januari 2018

Leuze CLI

Goodbye Camiel

Lees verder
1 januari 2018

Leuze CL (Enna's eerste...)

Of ik de wekelijkse leuze wil gaan schrijven. Dat wil ik zeker wel. En niet voordat ik onze voorzitter Baukje bedankt heb voor al haar positief kritische leuzen! Ik heb ze in ieder geval met veel plezier gelezen. En nu mag ik het stokje overnemen. Ik hoop de lezer te kunnen verrassen met niet alledaagse thema’s. Die voortkomen uit mijn werk, mijn hobby's en fascinaties, en geworteld in de actualiteit.  Ik zou zeggen; laat u verrassen! Ik trap af met:

bitcoins en de blockchain. 

Lees verder
9 november 2017

Hoe divers is Veenendaal?

Foto: Enna van Duinen

Diversiteit. Das een mooi thema. Afgelopen woensdagavond bezocht ik met Ay-Jan de film en dialoog avond diversiteit in wijkcentrum ’t Turfke. Op de uitnodiging van de gemeente zijn wij, als SP, en Denk Veenendaal ingegaan. Ook was er een ruime delegatie van de jongerenraad. Er waren taalmaatjes, en vertegenwoordiging van de diversiteitsraad. De wijk was vertegenwoordigd, en de gemeente. De aanwezige vrijwilligsters haakten ook aan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier