h

De S van...

27 november 2015

De S van...

Foto: Jan Breur

Het loopt weer tegen Pakjesavond, en het afdelingsbestuur van SP Veenendaal voorziet dan iedereen die zich actief heeft ingezet voor de partij van een kleine blijk van waardering - in de vorm van een chocoladeletter.

Traditioneel wordt er gekozen voor de S van Solidariteit. En om de daad bij het woord te voegen, is de letter biologisch en FairTrade. Erg belangrijk om daar oog voor te hebben!

Foto: Jan Breur

De S van Solidariteit is ook de S van Sietse. Sietse is al sinds 2006 actief voor de partij, en schoof afgelopen dinsdag aan bij de fractie. Hij wil zich graag voor het team inzetten; het is nog even kijken hoe inzet voor de fractie is in te passen met zijn werk.

Ik hoop dat we Sietse vaker gaan zien. Hij heeft verstand van zaken, is loyaal, en bovendien een uitstekende spreker. Daarbij kan het team wel een betrouwbare versterking gebruiken, na de roerige tijd waar we net uitkomen.

Al met al was ik blij dat Sietse er afgelopen dinsdag bij was. Ik zou het erg leuk en nuttig vinden om hem er vaker in de fractiekamer bij te hebben.

Foto: Jan Breur

Denk jij ook van toegevoegde waarde te kunnen zijn van het team? Of ben je gewoon benieuwd hoe het er op de fractie aan toegaat?
Je bent van harte welkom. Stuur me maar een mailtje, via spjanbreur@gmail.com, en dan gaat het geregeld worden! Hopelijk tot snel!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier