h

Ouderenkrant/ouderendag

8 oktober 2016

Ouderenkrant/ouderendag

De SP deelt in de maand oktober de ouderenkrant uit. Dit is om de ouderen te laten zien waar we als SP meebezig zijn. Het toeval wil, dat in deze week ook de ouderendag viel, en wel op vrijdag 7 oktober.

Als vrijwilliger bij de Zonnebloem  zijnde, werd  mijn hulp gevraagd bij een muzikale middag georganiseerd voor de Zonnebloemgasten van deze vereniging. Deze zijn door heel Veenendaal te vinden,en kwamen in grote getale op deze middag af. Dit was een heel gezellig muzikaal uitstapje met het Shantykoor de Meentzangers.

De voorzitter gaf een korte inleiding, verwelkomde in het bijzonder het oudste Zonnebloem lid, zij mocht de mooie leeftijd van 100 jaar bereiken.

’n Kleine 100 ouderen waren op deze middag afgekomen; zij werden verwend met extra koffie en thee met een Petit four (het was tenslotte vandaag ouderendag). Er werd gezongen en meegedeind met het 20 koppige shantykoor. In de pauze werd de bestelling opgenomen voor een drankje, na een ½ uur zetten de zangers en de muzikanten hun beste beentje nogmaals voor.

Deze middag werden de ouderen begeleid door een 10 tal vrijwilligers,die ervoor zorgden dat de mensen allemaal hun plekje in de zaal konden vinden, de koffie/thee en drankjes uitgeserveerd werden, en na afloop weer op hun eigen plekje kwamen.

Helaas werden de ouderen die gehaald en gebracht moesten worden weer de pineut.
Ze werden of heel vroeg of te laat gebracht, na afloop zaten er nog mensen te wachten die opgehaald moesten worden om hen naar hun betreffende lokatie/woning gebracht te worden.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier