h

Een natte avond voor het Nationaal Zorg Fonds

11 november 2016

Een natte avond voor het Nationaal Zorg Fonds

Foto: SP Veenendaal
Na vorige week in het Franse Gat met de bewoners van o.a. De Dr.Colijnstraat om de tafel gezeten te hebben, was het vanavond weer tijd voor het Nationaal Zorgfonds.

Begin van de week waren de “glossy’s” met een ondersteuningslijst huis aan huis bezorgd; vanavond was het de taak om (zoals beloofd in de brief) de strookjes op te halen. Helaas, op het moment dat we de deur uitgingen,begon het te stortregenen!

Maar….beloofd is beloofd, we proberen als het maar enigszins mogelijk is, ons aan onze beloften te houden.

Gelukkig waren we met 6 man sterk, gehuld in SP jas, of met een paraplu boven ons hoofd, letterlijk en figuurlijk van zessen klaar, en gingen dapper op pad. Van de 100 folders zijn er toch een kleine 20 terug gekomen, door andere mensen werd nog beloofd om dit per mail te doen! We zijn blij met onze steun voor het Nationaal Zorgfonds, waar op het moment van schrijven nu ruim 206.000 mensen hun steun betuigd hebben.

Thuis gekomen werd er gedouched, omgekleed en warm gegeten. De strookjes werden verzameld en ingevoerd.

Er is nog een dag te gaan van deze week, dus op naar het kwart miljoen! beste mensen, dit moet toch makkelijk kunnen? Vraag een actie pakket aan, en help ons met ophalen van steunbetuigingen bij vrienden en bekenden. In het actiepakket hoe het moet, vraag anders de plaatselijke afdeling van de SP voor meer informatie!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier