h

Een rondje met de hond

1 november 2016

Een rondje met de hond

Vandaag een heerlijk zonnetje,dus een groter rondje met de hond! Vandaag eens letten op het zwerfvuil...

...nou, ik ben genoeg tegen gekomen!

Het begon al bij het oversteken naar de overkant, het eerste blikje lag vertrapt halverwege de straat.Zelf maar even aan de kant geschopt, dan krijgen we geen ongelukjes met fietsen! In het gras aan de overkant hadden er een paar flesjes limonade en kartonnen bekertjes gebruikt en helaas laten liggen. Verderop kwam ik het 2e blikje tegen, van een bekend frisdrankmerk. Daarna blikjes waar je veel extra energie van krijgt; een klein stukje verder lag de kartonnen verpakking van hetzelfde merk.

Oeps! Daar lagen grote hondenkroketten! Oppassen en er niet in trappen; ook mijn eigen hond liep er met een grote boog omheen! Waar hij wel op af liep was een flinke restant van een broodje, maar dat mocht hij van mij niet oppakken.
Onder een grote boom hebben ze vast een picknick gehouden, lege flessen van een onbekend merk frisdrank en verpakkingen van lekkere koek lagen verspreid in een rondje. (Het was gisteren mooi weer!)

Omdat het ook vandaag lekker weer was, heb ik het rondje wat groter gemaakt; en ben door het centrum naar huis gegaan. Daar viel het met het zwerfafval erg mee, maar of er iemand had geslaapwandeld? Er lag een grote badjas in de straat.

Over het algemeen kwam ik nog verpakkingen tegen, afkomstige van mensen die hun shag- of sigarettenverpakking niet mee naar huis willen nemen. Willen ze thuis niet laten zien dat er al weer een pakje doorheen gegaan is?

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier